Илиан Илиев: Трябва да си върнем духа!
Илиан Илиев: Трябва да си върнем духа! / netinfo

“Трябва да си върнем духа, с който играхме в първите два мача”,  това призна  днес старши-треньорът на Берое Илиан Илиев. Той сподели,  че недостатъчното време за подготовка и проблемите в защитата са изиграли лоша шега на неговия отбор.  “Очаквах тези фактори да кажат своята дума по-рано,  а именно в мачовете срещу Славия и Левски,  но това се случи  при загубата от Локомотив в Пловдив. След това поражение отрезняхме и вече знаем как не трябва да играем утре срещу Черно море”,  каза още Илиев.

Наставникът на Берое бе категоричен,  че най големите проблеми за отбора са в защита, където основният липсващ е Иво Иванов. Според Илиев в отбраната на старозагорци все още няма необходимия  синхрон,  което е накарало наставника  на зелените да предпочете по дефанзивна тактика в двубоите досега.

“Няма да бъде по-различно и в утрешния мач срещу варненци”,  обеща Илиев и допълни,  че Берое ще разчита и на невероятната подкрепа на феновете.

Защитникът Петър Колев, има леки здравословни проблеми,  но вероятно ще е в групата за срещата от 19-тия кръг на "А " група. Мачът между Берое и  Черно море е утре от 15:30 часа на стадиона под  Аязмото,  а главен съдия е  Христо Ристосков.