/ Младежки театър "Николай Бинев"
Младежки театър „Николай Бинев” гостува с един от най-новите си и забавни спектакли - „Иначе казано“ в Стара Загора на 7 юни. 

Някои от най-любимите български актьори - Георги Кадурин, Веселин Калановски, Мариана Миланова и Рая Пеева ще зарадват старозагорци с комедийния спектакъл.

Иначе казано
Младежки театър Николай Бинев

Автор на комедията е известният френски драматург Флориан Зелер, удостоен с множество престижни номинации и награди, включително за френските театрални награди „Молиер“. Английският всекидневник The Guardian го определя като „най-вълнуващият драматург на нашето време“.

Иначе казано
Младежки театър Николай Бинев

Преводът на пиесата е на Снежина Русинова-Здравкова. Сценографията и костюмите са дело на проф. Чайка Петрушева, която ще преобрази сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ за първи път от 1994 г. Композитор е Михаил Шишков-син, а един от най-изявените български хореографи - Мила Искренова, също е част от постановъчния екип.

Иначе казано
Младежки театър Николай Бинев

За сюжета: Една вечер Даниел (Георги Кадурин) и съпругата му Изабел (Мариана Миланова) решават да поканят на гости своя приятел Патрик (Веселин Калановски), който от своя страна е решил да ги запознае с младата си приятелка Ема (Рая Пеева), заради която е напуснал бившата си съпруга. 

Тази среща се превръща в ураган в главите на домакините, който нарушава удобното им равновесие. Свободни ли сме в изборите си, докъде можем да стигнем понесени на крилете на желанието и способни ли сме да преосмислим живота си - това са основните въпроси, на които се търсят отговори в това представление.

Иначе казано
Младежки театър Николай Бинев

Билети за спектакъла могат да бъдат закупи от БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР от 20 май, а на телефон 0888/ 46-81-73 могат да бъдат резервирани билети преди тази дата всеки работен ден от 10.00 до 18.00 ч.

Цените на билетите варират от 12 до 16 лева.