Феновете на Берое организират пътуване за мача с ЦСКА
Феновете на Берое организират пътуване за мача с ЦСКА / beroe.bg

Националният фенклуб на Берое организира пътуване за двубоя на старозагорският тим с ЦСКА. Срещата е от 15-ия кръг на първенството и ще се играе в четвъртък от 18,00 часа на стадион „Българска армия" в София.

Цената на екскурзията е 5 лева за членове на фенклуба и 10 лева за всички останали. В нея не е включен билетът за двубоя. Тръгването е в 13,30 часа в деня на срещата от кръговото на стадион „Берое".

Записването за екскурзията ще продължи до сряда включително във фенмагазина на "Берое", намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.

Двубоят с ЦСКА се очаква с повишен интерес от феновете на Берое след като в петък „зелено-белите" спечелиха с 2:1 срещу Славия. С трите точки тимът на Петър Хубчев се нареди на осмо място в класирането и е само на три точки от седмия Левски.

„Можем да спрем подема на ЦСКА. Всичко е възможно. Излизаме 11 на 11, а мачът почва от 0:0. Дай Боже да си реализираме положения и да имаме късмет. Мисля, че ще победим", оптимистично заяви пред клубния сайт вратарят на Берое Иван Караджов.

„Отиваме в София за победа, раздаваме се и каквото стане", лаконичен бе защитникът Иво Иванов.

„След като спечелихме срещу Славия, отиваме в София също да победим, но и с повече самочувствие. Знаем, че имаме добър тим, но ни трябват и няколко победи, защото това е психологически добре. Отиваме в София за трите точки, никога не играем за равен или загуба", категоричен бе голмайсторът срещу Славия Давид Каядо.