Фенклубът с акция за дарения
Фенклубът с акция за дарения / Берое

НФК "Берое" поде нов подход в набирането на средства. Още на първия шампионатен мач във Враца се появи дарителска касичка, която макар и със скромна сума даде началото на нов вид финансиране на фенклуба. Събраните средства ще бъдат използвани за хореография по време на мачове, като до момента подобно нещо зелено-белите не са правили, уточниха от ръководството на фенклуба.

Хореографията ще бъде изненада за всички, а с нея феновете се надяват, че ще повдигнат още повече настроението по трибуните, което пък ще бъде пренесено и на терена към играчите на "Берое".

Затова през следващите дни и седмици, ако забележите младо привлекателно момиче или младеж със зелено-бяло шалче да обикаля с касичка в ръка - не се колебайте да се включите в акцията със сума, която е по вашите възможности.

Помощта си може да окажете и чрез включване във фенклуба, като за целта трябва да се сдобиете с членска карта, която може да намерите във фенмагазина на ул. "Сава Силов" 49. Цената й е 10 лева и дава редица намаления при мероприятия, които са организирани от феновете. Освен това, тя ще бъде изисквана от всички участници в традиционния фен турнир, който се организира всяка пролет.