Берое пусна билетите за мача с Монтана
Берое пусна билетите за мача с Монтана / beroe.bg

Старозагорският Берое пусна в продажба билетите за първия си мач от родното първенство. В неделя от 21,00 часа тимът на Петър Хубчев се изправя срещу Монтана. Цените на пропуските са 2 лв., 5 лв. и 30 лв.

Билетите могат да бъдат закупени от касите на Eventim в страната. За този двубой не е предвидена онлайн продажба, както бе в мачовете срещу Атлантас и Брьондби от Лига Европа. Продажбата на билети ще продължи и в деня на мача като на стадиона ще има четири работещи каси. Те ще отворят два часа преди началото на двубоя .

„Разбирам желанието на всички да коментираме реванша с Брьондби, но повярвайте ми, два пъти по-важен мач имаме в неделя.", заяви наставникът на Берое Петър Хубчев след първия мач срещу датския тим.

„Надявам се загубата да не се отрази на предстоящия мач с Монтана. Мисля, че по начина по който се държахме не трябва толкова много да се срамуваме от това, че сме загубили от „Брьондби". По-скоро ще извадим нещо позитивно от този мач, което да ни помогне за неделя.", допълни наставникът на старозагорци.

„Вече мислим за мача с „Монтана" в неделя, защото ни е много важен. След това ще мислим пак за „Брьондби", категоричен бе и нападателят Спас Делев. Той допълни, че резултат 0:0 би бил по-благоприятен за Берое преди реванша.

„Може би не ни достигна малко опит в този мач. Играхме като равен с равен с доста добър отбор като „Брьондби". Тактически стояхме много добре. Отговорихме на тяхната сила и се представихме доста добре", обобщи настроението в тима вратарят Благой Макенджиев.