На работните си места остават само отделни малки групи от специалисти
Целият колектив на "Арсенал" - Казанлък спира работа от днес, до 29-ти март, включително. Това съобщи изпълнителният директор на дружеството Николай Ибушев.

Въвеждат вечерен час в Чирпан (ВИДЕО)

Новината идва броени часове, след като бе обявено, че дружеството ще работи при форсмажорни обстоятелства. Всички работещи в дружеството за времето на карантината ще са в платен или неплатен отпуск, в зависимост от наличните възможности на на всеки един човек.

Организират доставка на храни и лекарства за възрастни хора в Стара Загора

На работните си места остават само отделни малки групи от специалисти, които ще възстановяват щетите от инцидента в Мъглиж от миналата седмица. При промяна на обстоятелствата или нови разпореждания, колективът на "Арсенал" ще бъде уведомен своевременно.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Постъпваме отговорно към хората и тяхното здраве

8 600 са заетите в най-голямата фирма от Българския военно-промишлен комплекс. Със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев на територията на цялата страна е въведена карантина до 29 март, включително. Затворени са стотици обекти в цялата страна.

Кабинетът: Бизнесът да не съкращава работници, поемаме 60% от заплатата им (ВИДЕО)

Ръководството на "Арсенал" отправя апел към своите служители да спазват всички препоръки за лична хигиена и инструкциите на оторизираните органи, по време на извънредното положение и обявената карантина.