/ Thinkstock/Getty Images
На тел. 0885/ 38-22-33 всеки ден от 9:00 до 17:00 ч. могат да се обаждат самотноживеещи възрастни хора, болни или трудноподвижни, за да им се доставят необходимите храни и медикаменти
По инициатива на кмета Живко Тодоров Община Стара Загора организира доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за нуждаещите се.

Детска млечна кухня в Стара Загора продължава да работи

На телефон 0885/ 38-22-33 всеки ден от 9:00 до 17:00 ч. могат да се обаждат самотноживеещи възрастни хора, болни или трудноподвижни, за да им се доставят необходимите храни и медикаменти.


Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Постъпваме отговорно към хората и тяхното здраве

Служителите от Социален патронаж към Общината, освен доставката на храна по домовете, ще поемат и доставката на лекарства. Диетичният стол ще разшири дейността си и ще може да доставя храна при предварително заявено желание.

Президент и премиер в един глас: Борбата днес е за всеки българин (ВИДЕО)

Община Стара Загора ще използва всички възможни канали, за да достигне информацията до всеки нуждаещ се. Служителите в Административните бюра ще поставят и уведомителни писма по жилищните блокове и обществените сгради.

Кабинетът: Бизнесът да не съкращава работници, поемаме 60% от заплатата им (НА ЖИВО)

Кметовете и кметските наместници в селата ще обобщават необходимостта от доставка на храни и лекарства и ще съобщават данните на длъжностното лице на тел. 0885/ 38-22-33.