ГЕРБ
ГЕРБ / ПП ГЕРБ
Мария Габриел:Искаме обединена Европа, в която България има своето достойно място

Днес пулсът на Европа бие в български ритми. Европа работи за Стара Загора и благодарение на членството в Съюза градът ни с всеки изминал ден става все по-добро място за живеене. С тези думи, Николай Диков, кандидат за представител на ГЕРБ в Европейския парламент се обърна към стотиците граждани в родната му Стара Загора.

ГЕРБ
ПП ГЕРБ

Диков, заедно с водача на листата на ГЕРБ и досегашен еврокомисар Мария Габриел, и Йоана Йончева – Фильова, кандидат за евродепутат, бяха част от 300-метрово хоро, което се игра на паркинга на парк „Артилерийски“.

9 май е празник, на който всички трябва да си дадем сметка колко важно е обединението, защото то е в основата на всеки успех. Единствено заедно можем да преодолеем предизвикателствата, заяви  Мария Габриел.

ГЕРБ
ПП ГЕРБ


В парк „Артилерийски“ фолклорния флашмоб „Пулсът на Европа се реализира за втори път, благодарение на МГЕРБ.

ГЕРБ
ПП ГЕРБ


На специално разчертан контур, дълъг близо 300 метра, изобразяващ сърдечен пулс, отново се изви българско хоро по повод Деня на Европа. 

ГЕРБ
Dariknews.bg


Стара Загора може да се гордее със своя кандидат за евродепутат Николай Диков, а градът има наистина специално място в Европа“, сподели Мария Габриел. По думите й днес живеем във времена на предизвикателства и всеки един гражданин може да има принос в справянето с тях. „За целта са нужни диалог, единство и вяра. С днешното 300-метрово хора ние изпращаме силно послание към Европа – че сме заедно и че искаме да живеем в Европа, която съхранява българските традиции“, посочи водачът на листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите и допълни, че всички кандидати на ГЕРБ ще работят за обединена Европа, в която България има своето достойно място.

ГЕРБ
Dariknews.bg


„Когато сме заедно и хванати за ръце – точно като на българско хоро – можем повече. Така трябва да сме и в Европейския съюз“, каза старозагорският кандидат за евродепутат Николай Диков.

ГЕРБ
Dariknews.bg

Едночасово бе красивото българско хоро, което обедини малки и големи, професионалисти и новаци в народните танци.

ГЕРБ
Dariknews.bg


В него се включиха също  народният представител Борис Кърчев, членове на МГЕРБ от областта, както и от Варна, Пловдив, Перник и Хасково. На събитието присъстваха още председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, десетки общински съветници, заместник областният управител Петя Чакърова, представители на различни местни институции, над десет фолклорни ансамбли и състави от цялата област, стотици граждани.

Купу
ването и продаването на гласове е престъпление!