/ iStock/Getty Images
Временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и с. Лозен, съобщиха от „Софийска вода“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цар Иван Шишман“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Славянска“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Георги С. Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Шишман“ на кръстовището с ул. „Славянска“.

Заради ремонт хиляди софиянци остават без топла вода за 5 месеца (ВИДЕО)

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Калина“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Горник“, ул. „Черковна“, ул. „Горно Градище“, ул. „Невен“, ул. „Кайгана“ и м. Азмаците.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Шишивар“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.