"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. "Кобилино бранище", кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: ул. "Кобилино бранище" от ул. "Кутловица" до ул. "Петър Богдан", съобщиха от "Софийска вода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кобилино бранище" на кръстовището с ул. "Живко Николов".

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 36, жк. "Лев Толстой" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в: бл. 36 - висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 36.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.