Освободиха зам.кметът Иван Славов
Освободиха зам.кметът Иван Славов / Дарик Сливен, Архив

Заместник- кметът по социалните и хуманитарни дейности на община Сливен Иван Славов е освободен от длъжност със заповед на кмета Кольо Милев.

Сред мотивите на градоначалника са създаване на още по-добра организация в областта на образованието, културата и най- вече социалната дейност. Кметът Милев, съобщи, че по-рано Иван Славов е искал да напусне поста заместник кмет.

На мястото на Славов ще бъде назначен нов зам.кмет по социални и хуманитарни дейности. Той ще бъде известен по – късно, обясни Милев.

Иван Славов бе назначен на поста на 24 ноември 2011 година. Той бе кандидат за  кмет от Коалиция „Съюз за Сливен" на отминалите местни избори и общински съветник от квотата на коалицията.

Работил е като учител, директор и помощник директор на училище, началник на РИО на МОМН - Сливен, председател на Общински съвет - Сливен, кмет на Община Сливен, народен представител в 40-то Народно събрание, бил е 4 мандата общински съветник, председател на Комисията по образование, култура и вероизповедания.

Иван Славов е координаторът на движението  АБВ за Сливенски регион.