Местната структура на „България без цензура” избра ръководството си
Местната структура на „България без цензура” избра ръководството си / ПП „България без цензура”

Д-р Иван Данчев е новият общински председател на ПП „България без цензура” в Сливен. Той бе избран на провелата се първа изборна конференция на партията, на която присъстваха председателят на партията Николай Бареков и зам.- председателите Росен Петров и Ангел Славчев.

Над 100 делегати, членове на партията се включиха в избора на местното ръководство.

Д-р Данчев бе избран с повече от 50% от гласовете. За негови заместници бяха избрани Женя Колева, Антон Цонков и Антон Стефанов, а секретар е д-р Диана Георгиева.

"Много ще ни удрят, защото им вземаме масата, на която стоят", каза зам.-  председателят Росен Петров. Той се обяви за военизиране на полицията и връщане на пагоните. „Ако има политическа воля, държавата може да се изчисти само за два дни. Сърбия го направи с операция "Сабя", допълни той. Неговото виждане за промяна включва възстановяване на агентурните сътрудници на полицията, за да може тя да се справи с престъпността, както и връщане на казармата.

 

Шокиращи резултати очаква от евроизборите Николай Бареков. Основание за това му дава чутото и видяното по време на срещите с хората.