Честита Нова година!
Честита Нова година! / netinfo
Честита Нова година!
24707
Честита Нова година!
  • Честита Нова година!

Честита Нова година, уважаеми читатели на dariknews от целия екип на Дарик радио Сливен!

И ние в Сливен, както и в цяла България очаквахме Новата година с нови надежди и немалко мечти. Казват, че всеки пожелава с добро на другите това, което би искал за себе си. Кога преставаме да вярваме в чудеса - на 5 на 10, на 15 години? Да напишеш писма на Дядо Коледа или на Дядо Мраз и да очакваш мечтания подарък е малко чудо, което ние възрастните съпреживяваме с децата си. Подаряваме на всички малко от това чудо с малката Юлиана,

Честита Нова година
netinfo

която получи мечтания подарък, обеща да слуша повече през Новата година и вярва, че Дядо Коледа и джуджетата следят всичко, което правят децата с камери. И понеже и ние от Дарик радио Сливен ако не вярваме, то поне подозираме, че добрият старец следи с камерите кой слуша и кой си изяжда всичко седнахме дисциплинирано, отворихме сърцата си и открихме най-сърдечните си пожелания за всички вас:

Нека да броим дните и много да са ни парите! Нека живеем лудо и всики ден да бъде чудо! Нека зло под камък да спи и по вода да ни върви!

Яна Зафирова

Дано Новата 2010 година да донесе повече късмет на българите, да прогони кризата и направи живота ни по-малко напрегнат. Пожелавам на всички много здраве и повече поводи за усмивки! Нека не забравяме кои сме и откъде сме тръгнали, да мислим с добро за другите и обичаме себе си, със сигурност да продължаваме да мечтаем и да не се отказваме в трудни моменти, а да се борим и побеждаваме!

Светлана Димитрова

Столетия наред народът ни е посрещал новата година с надежда за здраве и късмет, за плодородие и берекет и не случайно сурвакарите са наричали „колко листи по гората - толкоз здраве на таз къща". Скъпи наши читатели, пожеланието, което отправям към вас е вие и вашите близки да бъдете упорити и силни в осъществяването на своите планове, но и да се отнасяте със съчувствие, искрена и реална подкрепа към хората, които се нуждаят от това. Нека през новата 2010-та година в домовете ви да бъдат здравето, радостта, благополучието и успехите на всеки един от нас, за всеки дом и всяко семейство! Честита Нова година!  

Ренета Стефанова, Нова Загора

Желая ви безсмъртие до следващата Нова година. Желая ви и много кураж, за да преминем заедно през безкрайния преход, желая ви да се обичате и в семейството и навън, нищо че някога пеехме: „Баща ми е консерва и лази ми по нерва и ми говори само за школо" и прочее ...

Желая да достигнете ниво, където няма да са ви нужни авторитети, имайте цялото дръзновение на всички наши достойни български предци и помнете, че те са ни завещали гордо и достойно да преминем през времето!

Щастлива Нова година, забавлявайте се и в тъгата и дерзайте!

Доброслав Иванов

През 2010 година желая на всички топли домове, преливащи от любов сърца и светли помисли в душите! Нека като коледни камбанки в ушите ви звучи винаги хубава музика! Наздраве, приятели!

Димитър Михов-Джеймс, звукорежисьор

Не ми остава нищо друго освен да повторя онова пожелание, наричане, заклинание на героя на братя Стугацки от „Пикник край пътя" - „Щастие на всички даром и никой да не бъде пропуснат!"

Весела Нова година!

Здравка Танева, главен редактор