/ / арест / ThinkStock/Getty Images

Четирима мъже са били задържани в полицейското управление в Шумен през почивните дни заради това, че с действията си са били опасни за себе си и околните.

Трима спаха в ареста след скандали с жени

В късните следобедни часове в петък бил получен сигнал от жена, която съобщила, че след пореден скандал с мъжа, който живее на семейни начала в кв. "Макак" е пожелала да си изнесе багажа от жилището, в което са живели.

32-годишният мъж не й разрешил и тя потърсила съдействие от полицията. На място бил пратен екип, който предупредил мъжа да не се саморазправя с жената. Оказано й било съдействие да си вземе вещите.

Съставен му бил предупредителен протокол. Малко по-късно бил получен сигнал от сестрата на мъжа, че мъжът отправял закани и заплахи за саморазправа и че ще запали семейното жилище и автомобил.

Прибраха 24-годишен, репчел се на полицаи

Пристигналият на място екип задържал мъжа за срок до 24 часа.

На 12 август, малко след 10.30 часа бил приет сигнал от охранител в търговски обект на ул. “Бели Лом“, че мъж във видимо нетрезво състояние притеснявал клиенти в търговския обект, като ги прегръщал и пипал.

Пиян заплашва минувачи в градската градина

При опит да бъде изведен от магазина мъжът направил опит да прегърне и жената, която се грижила за охраната в магазина. Изведен бил, а след пристигане на полицейски екип била изяснена самоличността му- местният жител на 48 г. - Хопито. Задържан бил за срок до 24 часа.

Мъж на 39 г. от село Ивански и мъж на 46 г. от Шумен били задържани след сигнали за семейни скандали.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари