/ dariknews.bg

32-годишен бил задържан в полицейското управление в Шумен за неспазване на ограничителна заповед. Малко след 20:00 часа бил приет сигнал, че мъж блъска и тропа по входната врата на жилище на ул. “Средна гора“ в града.

Прибраха 24-годишен, репчел се на полицаи

Полицейски екип пристигнал и установил на място мъж на 32 г. Мъжът бил във видимо нетрезво състояние, агресивен и правил опит да влезе в дома на бившата си съпруга. Задържан е за срок до 24 часа заради това, че с действията си е опасен за себе си и околните.

Почерпен мъж от Салманово плаши с пожар близки, задържаха го

Още двама мъже били задържани след семейни скандали и сигнали за опити за саморазправа с жените, с които живеят на семейни начала. Мъж на 24 г. от село Драгомъж бил задържан след като по време на скандал с жената, която живее на семейни начала счупил врата в жилище на ул. “Алдемировци“.

Пиян заплашва минувачи в градската градина

Преди това й отправил закани за побой. Задържан е за срок до 24 часа на 24 май в 00:30 часа.

48-годишен мъж от село Струйно бил задържан след сигнал за семеен скандал. 68-годишна жена, която живеела с мъж на семейни начала подала сигнал в полицията, че след като употребил алкохол станал агресивен, започнал да буйства и я обиждал.

Заради сметки към входа: Наемател посегна на домоуправителя

Пред полицаите, които пристигнали за изясняване на ситуацията мъжът продължил да й оправя закани и заплахи. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление, съставен му е предупредителен протокол.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари