Педофил насили 7-годишно момченце в с. Веселец
Педофил насили 7-годишно момченце в с. Веселец / netinfo
37-годишен мъж от разградското село Веселец е в ареста за педофилски действия – съобщиха от Окръжна прокуратура – Разград. Той насилил седемгодишния си братовчед.

Неджмидин Хюсеин примамил седемгодишното момченце в дома си със сладолед. Това станало вечерта на 23 май – уточняват от Окръжна прокуратура – Разград. Сигнал, че братчето й го няма повече от 4 часа подала по-голямата сестра на детето. Издирването, в което се включили голяма част от жителите на Веселец, завършило в дома на 37-годишния Неджмидин Хюсеин. Срещу него е повдигнато обвинение за извършване на педофилски действия, прокуратурата поискала постоянна мярка задържане под стража, Кубратският районен съд обаче я отхвърлил и за един ден насилникът отново бил на свобода. По-висшата инстанция – Разградски окръжен съд – обаче разпореди постоянен арест.

Педофилът от Веселец е безработен, регистриран е в полицията за кражби, но не е осъждан, живее с възрастния си дядо, постоянно е пиян – разказаха местни. Признал е за престъплението, извършена е и съдебно-медицинска експертиза по случая – съобщиха от прокуратурата. Неджмидин Хюсеин и пострадалото момче са братовчеди – съобщиха още жители на Веселец.