Неправоспособен младеж катастрофира с колата на баща си и я заряза
Неправоспособен младеж катастрофира с колата на баща си и я заряза / ОД на МВР

19-годишен младеж катастрофира с колата на баща си, след което я заряза – информират от полицията в Щумен. Инцидентът станал около 2.00ч. в село Загориче. Младежът е неправоспосбен. В полицията бил подаден сигнал, че к автомобил “Опел”, със силистренска регистрация е излязъл извън пътното платно ударил се в телена ограда и дърво и се преобърнал.

В здравните заведения в региона са извършени проверки за постъпили лица, които евентуално са пострадали при пътен инцидент. Около 06:15 часа на 13 януари в Районно управление “Полиция” – Каолиново е получено съобщение от 41-годишен мъж от село Загориче, който обяснил, че колата му я няма.

Разказал, че 19-годишният му син е излязъл от дома им сутринта и е отишъл на работа. Малко след това момчето разказало, че е карало колата през нощта, а с него пътували двама младежи. Движели се по главния път Шумен – Силистра, при влизане в село Загориче изгубил контрол над управлението на автомобила и катастрофирал. Разпитани са и младежите, които са пътували с него, които потвърдили за станалото

19-годишният М.А. е с контузия на ляво рамо. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.