Комиците, Устата и Петя Буюклиева подкрепиха Коалиция за България
Комиците, Устата и Петя Буюклиева подкрепиха Коалиция за България / netinfo

Гости в Търговище по покана на Коалиция за България бяха Комиците. Христо Гърбов, Ненчо Илчев и Руслан Мъйнов подкрепиха кандидатите на Коалиция за България в кампанията за избор на депутати, които да представят страната ни в Европейския парламент. Водещ на спектакъла бе Устата. Освен него на сцената, за да пеят, излязоха Петя Буюклиева и Ивайло Гюров.

 "Навлизаме в най-горещата фаза на тези избори. Даваме си сметка, че този път ще бъде по-трудно от всякога, защото хората се умориха от потоци думи и обещания, но да не забравяме че БСП е отстоявала винаги и преди всичко интересите на България" - каза от сцената областният председател на партията и депутат от настоящия парламент Румен Такоров. Според него, страната ни има нужда от спокойствие, стабилност и икономически растеж, които могат да бъдат осигурени от Коалиция за България. Той призова всички да гласуват на 7 юни за европейското достойнство на родината.

Двама млади социалисти Десислава Станкова и д-р Светослав Стефанов споделиха от сцената своите ценности и приоритети. Десислава Станкова наблегна на бъдещето на децата и тяхното спокойствие, както и на съхраняването на културната идентичност. Д-р Стефанов поясни, че Европейския съюз няма единна стратегия за здравеопазване, а то е решено различно във всяка страна и че е нужен сериозен финансов ресурс за страните, които имат да наваксват много. "Европейските депутати от Коалиция за България и техните съмишленици от парламентарната група на Европейските социалисти гарантират, че ще работят за повишаване качеството на медицинската помощ и за защита правата на пациентите, за по-добро детско здравеопазване, за равни права, добро здраве и достойно остаряване" - завърши той.

 

http://www.bsp-targovishte.com/