KAI Group подхожда с професионална ангажираност към дизайна
KAI Group подхожда с професионална ангажираност към дизайна / netinfo

KAI GROUP е най-големият производител на стенни и подови керамични плочки и гранитогрес в България. Групата, която е сред водещите на Балканите, обединява заводите „Хан Аспарух" - Исперих и „Хан Омуртаг" - Шумен.Продукцията на двата завода е сертифицирана по ISO-9001 и е добре позната на пазарите в Европа - Великобритания, Франция, Германия, Италия, Скандинавските страни и други. Годишният капацитет на предприятията е над 20 млн. m2 годишно, като износът съставлява по-голямата част от продажбите. KAI Group изнася за над 25 страни в Европа и света.

KAI Group подхожда с професионална ангажираност към дизайна
netinfo

За да се реализират мечтите при оформлението на пространството във всеки дом, KAI Group подхожда с професионална ангажираност към дизайна, работейки със специализирани дизайнерски къщи в Испания и Италия.

С внедряването на инкджет технологията за дигитален принт, KAI Group направи достъпни за масовия потребител плочките с релефни повърхности, причислявани към високия и луксозен сегмент. Дигиталното принтиране върху повърхността на плочките е последният писък на модата в сектора на керамиката. Благодарение на тази нова технология, изображенията върху плочките са толкова реалистични, че с пълно основание могат да бъдат сбъркани с естествено дърво, камък, копринен тапет или други прецизни дизайни и изображения. В това число влизат и изключително скъпите доскоро релефи.