Шумен отново посрещна кикбоксьори от цялата страна в кръг от Държавния шампионат по кик бокс.
Шумен отново посрещна кикбоксьори от цялата страна в кръг от Държавния шампионат по кик бокс. / dariknews.bg
Четирима състезатели на СК „Шуменска крепост“ се включват в започващото днес Европейско първенство по кик бокс за кадети в Македония.

В дисциплината „К 1“ на ринга в Скопие ще се качат Виктор Иванов в категория до 54 кг. - юноши младша и Полина Галинова 60 кг. - девойки младша възраст.

СК Шуменска крепост
СК "Шуменска крепост"


Виктор е многократен шампион на България по кикбокс в стилове - лоу кик и К-1. Обявен за най-преспективен млад боец на България сред подрастващите на Коледният турнир по кикбокс в град Варна през декември 2016 г.

На международната сцена дебютира на Световната купа на WAKO в Унгария в стил К-1 през този месец май. Тогава в тегло до 54 кг. той завоюва сребърен медал, а неговият нокаут над съперник от Молдова бе обявен за един от най-впечатляващите на турнира.

Поли е многократен шампион на България по кикбокс в стилове - киклайт контакт, лоу кик и К-1, както и вицешампион по муай тай на страната ни.

СК Шуменска крепост
СК "Шуменска крепост"


На международната сцена е завоювала световна титла в стил К-1 за 2016 на WAKO, Балкански вицешампион за миналата година и бронзова медалистка от Световната купа на WAKO в Унгария в стил лоу кик през този месец май.

В дисциплината „лоу кик“, при юношите старша възраст участие ще вземат Димитър Стоянов в кат. 63,5 кг. и Никола Николов в кат. 71 кг.

Митко е многократен шампион на България по кикбокс в стилове - лоу кик и фул контакт.

СК Шуменска крепост
СК "Шуменска крепост"


На международната сцена има титла от Световната купа на WAKO в Унгария в стил лоу кик през този месец май. Тогава в тегло до 60 кг. той стана шампион. Преди това през 2015 г. завоюва златен медал на Международен турнир в град Варна, когато отказа двама украински бойци в стил лоу кик.

Никола е многократен шампион на България по кикбокс в стилове - киклайт контакт, лоу кик и фул контакт. 

СК Шуменска крепост
СК "Шуменска крепост"


На международната сцена дебютира на Световната купа на WAKO в Унгария в стил лоу кик през този месец май. Тогава в тегло до 67 кг. той завоюва бронзов медал.

Новопазарският клуб „Авитохол“ също ще има представител на европейското, в стил „фул контакт“, в категория 81+ кг. – Радослав Радославов.

Турнирът продължава до 10 септември.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.