Юлиян Траянов е кандидатът за кмет на ОНБ
Юлиян Траянов е кандидатът за кмет на ОНБ / Дарик радио-Русе
Юлиян Траянов е кандидатът на “Общество за нова България” за кмет на община Русе. Това обяви лидерът на най-новата дясна партия Калоян Методиев. “Решението ни за Русе беше лесно, тъй като аргументите в полза на кандидатурата на Траянов са в един дълъг списък, изтъкна Методиев. Част от тях са опитът му в местното самоуправление като общински съветник, това че е експерт и е млад човек.”

“Моят профил се припокрива с визията на “Общество за нова България”. Решенията ще си вземаме сами и ще си носим отговорността за тях”, каза Траянов минути след като бе обявено, че той е кандидатът за кмет на ОНБ. Ние представляваме нов модел и искаме с един ясен образ да изразим какви са нашите приоритети, какви сме и за какво се борим, каза още Траянов. Той обясни, че ОНБ ще води позитивна, а не компроматна и негативна кампания.

Партията ще издигне кандидати в 10 големи града на страната. Листите за съветници ще бъдат обявени в началото на септември. “Търсим подкрепа от младите, от интелигентните, от демократичните хора. Битката за Русе си заслужава и е стратегическа за нас”, каза Методиев.