/ netinfo
Едни от най-ентусиазираните фенове на „Лудогорец“ - от фенклуба в село Каменар - получиха неочакван, но много желан подарък днес. Привържениците на седемкратния шампион от лознишкото село в преносния и буквалния смисъл спукаха тъпана по време на последния мач на любимците си - загубата от „Локомотив“-Пловдив в събота – и си тръгнаха двойно по-тъжни от останалите фенове – и заради поражението, и заради загубата на музикалния инструмент, който дава тон на песните им.

Преди важния мач от третия квалификационен кръг на „Лига Европа“ с босненския „Зрински“-Мостар в четвъртък обаче дойде приятната изненада – един от феновете на „Лудогорец“ с по-сериозни финансови възможности им подари нов тъпан, както и ново знаме на тима.

Мъжът пожела името му да не се споменава, но заръча на активните запалянковци да останат все така верни на любимия отбор, да го подкрепят и когато побеждава, и когато среща трудности, защото тогава става ясно кои са истинските фенове. Подаръците получи председателят на фенклуб Каменар Етем Етем.

Фенклубът на „Лудогорец“ в Каменар бе създаден преди 2 години и още с първата си изява впечатли – запалянковците поканиха част от футболистите и щаба в клуба в Каменар, където бяха подготвили оригинален посрещач - боядисан с безвредна зелена боя кон.