фотосесии
фотосесии / netinfo
Серия от тематични фотосесии даряват на свои съграждани фотографи от Пазарджик. Първата е днес и е посветена на семействата. Предварително записалите се ще могат да си направят професионални снимки – съвсем безплатно – от 16 до 18 часа на Острова. Мястото на срещата е при Люлката на Ван Гог.

Идеята е на двама младежи от града – Цветозар Угринов и Димитър Ангелов. Имената им нашумяха след осъществяването на проекта им „Моят Пазарджик“, обединяващ млади хора около различни каузи – екологични, социални, иновативни. По тяхна идея заработи първата социална мрежа само за Пазарджик.

Ентусиастите вече подариха стотици безплатни снимки на бъдещи майки – също безплатно. Сериите от красиво изглеждащи жени с растящ в тях човешки живот предизвикаха изключително положителна реакция в социалните мрежи. Откъдето пък дойде вдъхновението за подобен подарък и за други категории хора.

Фотосесиите ще продължат и в следващите три съботи. На 24 юни събитието е а татуирани, на 1 юли – за влюбени, а последната е детската фотосесия. Ако има интерес, акцията продължава и през есента.