уикенд на промяната
уикенд на промяната / netinfo
уикенд на промяната 4
92970
уикенд на промяната 4
  • уикенд на промяната 4
Четвъртото издание на фестивала „Уикенд на промяната“ ще се проведе в Пловдивския културен институт утре и вдругиден (събота и неделя, 18 и 19 март). Това съобщи в рубриката на Дарик радио „Промяната“ преподавателят по йога и духовни практики и директор на института Марияна Стракова.

Форумът е с изключително богата програма. В нея посетителите ще могат да участват в различни лекционни и практически занимания на тема: физическо и духовно здраве, хранене, йога, медитация, терапия, генетика, дао практики, танци, капоейра, музика, балет и други творчески работилници. Предвидени са събития и за най-малките, които традиционно посещават фестивала безплатно. Цялата програма на уикенда може да бъде намерена на www.change-life.eu и www.pki.bg.

програмата в двата дни на Уикенд на промяната 4
програмата в двата дни на Уикенд на промяната 4

„Уикенд на промяната“ е тематично свързан с пролетното пробуждане. Промо билетите (ако бъдат закупени или поръчани по телефона днес) са на следните цени: 25 лв. двудневен, 15 лв. еднодневен и 10 лв. за еднократно участие. В деня на събитието цените са съответно 30 лв., 20 лв. и 12 лв.   

Дни преди пролетното равноденствие едни от най-актуалните проблеми са свързани с великденските пости, пречистването на физическото и фините тела на човека, пробуждането за нов живот и изпълването на денонощието с повече слънчеви лъчи.

Чуйте и цялото интервю с Марияна Стракова.