Прокуратурата прекрати секс на живо в дискотека
Прокуратурата прекрати секс на живо в дискотека / netinfo
Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения срещу двамата  управители на заведение в центъра, предлагали в програмата му секс на живо с произволно избран клиент.

„Лайф сексът” е вървял всеки четвъртък в дискотека ”Енджой 69”, която се намира на пресечка на Главната. Демонстрацията се е изпълнявала от предварително наети еротични танцьорки, които извеждали и събличали на дансигна мъж от публиката, след което извършвали орална стимулация на половия му член и полов акт. Шоу-програмата е вървяла в продължение на 4 месеца – от юни до септември, когато по разпореждане на прокуратурата полицаи са прекратили така наречената ХХL-програма. Обикновено сексът на живо е бил наблюдаваот 150-200 души, колкото събира дискотеката.

В малка част от случаите е имало само симулация на полово сношение. При разпитите една от еротичните танцьорки е разказала, че работи в подобни шоу-програми в заведения в София, но там никой не закача собствениците им.

Срещу двамата управители на пловдивската дискотека са повдигнати обвинения за системно предоставяне на помещения за полови сношения. В Наказателния кодекс за това престъпление е предвиден затвор до 5 години или глоба от 1000 до 5000 лева. Районната прокуратура е изпратила преписката и до кмета на район Централен за налагане на административна глоба за нарушаване на общинската Наредба за обществения ред.