Краси Димитров си тръгва от Локо Пловдив
Краси Димитров си тръгва от Локо Пловдив / netinfo
Ръководството на Локомотив Пд няма да поднови договора на капитана на отбора Красимир Димитров, след като Драган Канатларовски е преценил, че не се нуждае от услугите на ветерана за следващото първенство. Новината бе потвърдена от изпълнителния директор на пловдивчани Николай Курбанов.

„Предложихме на Краси да започне работа в школата. От разговора ми с него обаче останах с впечатление, че все още не му се спира с футбола”, каза още Курбанов.

Футболистът, с чиято визитка би се гордял всеки негов колега, потвърди пред Гонг желанието си да продължи да се изявява на зеления терен, а не край тъчлинията.

Един от вариантите пред шампиона с отборите на Левски и Локо Пд е да заиграе в родния си клуб Марица.

Междувременно стана ясно, че четирима от тестваните в продължение на 10 дни футболисти ще започнат подготовка с черно-белите.

На първата тренировка ще се яви триото от Своге Любомир Чернев, Петър Лазаров и Стоян Тодоров, като първите двама вече имат предварителни договори с Локомотив. Другото ново име в състава на смърфовете е на сина на бившия президент на БФС Христо Данов – Георги, който идва от Марица.