Георги Гергов : С градинки и фонтанчета не може да се заблудят пловдивчани
Георги Гергов : С градинки и фонтанчета не може да се заблудят пловдивчани / снимки:Виктор Кадири/ Дарик Пловдив

Промяната е най-важната дума, която трябва да чуят всички пловдивчани. Пътят, по който ни води 25-годишното управление на десните е грешен. С тези думи председателят на БСП в града и областта и кандидат за кмет на Пловдив Георги Гергов откри официално предизборната кампания за местния вот.

Георги Гергов  С градинки и фонтанчета не може да се заблудят пловдивчани
netinfo

„Омръзна ми да повтарям, че с градинките и фонтанчетата, не могат да бъдат заблудени пловдивчани.Няма как зад завесата да се харчат милиони и нашите деца и внуци да им плащат за некадърността“, каза още Гергов.

Георги Гергов  С градинки и фонтанчета не може да се заблудят пловдивчани
netinfo

Той не пропусна да говори и за градските проблеми, свързани с липсата на добра инфраструктура, стратегия за развитие на Стария град и въпроса с тепетата.

По думите му, вместо да бъдат ремонтирани и обновени булевардите край река Марица, там се построи шадраванче.

Той обърна внимание на останалите кандидати в предстоящия вот, като заяви, че те са на хранилка в община Пловдив от години и искат статуквото да продължи.

„Те са в схемата, в голямата игра и голямата лапачка“, категоричен бе червеният лидер. „Ние играем само за победа и нищо друго няма слушате“, каза още Гергов пред насъбралото се множество.

Георги Гергов  С градинки и фонтанчета не може да се заблудят пловдивчани
netinfo

Пред събралите се десетки симпатизанти и членове на партията, на сцената зад фронт офиса на социалистите на Главната, бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидатите за районни кметове с бюлетина номер 5.

За доброто настроение на присъстващите пък се грижеха изпълнителите от българската поп вокална група Трамвай №5.