/ DarikNews
Кулминацията ще е мачът между Тервел Пулев и Дешон Уебстър
"Утре ще пристигне договорът от IBF за мача за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа". Това съобщи на специална пресконференция в Пловдив адвокатът на Пулев Джон Уърт. По думите му, двете страни ще имат 30 дни, за да договорят срещата. Ако това не стане, ще се премине към търг. 

Кобрата: Загубата носи повече, защото тя те учи (ВИДЕО)

"Ако успеем да направим мача, това ще е страхотно”, каза юристът. „В бокса има правила и те трябва да се спазват“, каза пък Кобрата. Пресконференцията днес бе по повод предстоящата съботна боксова гала в Колодрума.

Според мениджъра на братя Пулеви Ивайло Гоцев, това няма да бъде просто една гала вечер. „Ще бъде уникален спектакъл, който ще бъде зареден с много силна енергия и емоции. Може би сълзи, може и с усмивки, но ще има всичко за всеки". 

Кубрат Пулев с амбиции за световната титла (ВИДЕО)

В гала вечера ще има и женски бокс
. Ще участва Джоана Номеруе, която е родена в София. В галата ще се включи и младият пловдивски бокьсор Пенчо Цветков, както и двукратният шампион на Украйна Игор Шевадзутский.

Кулминацията ще е мачът между Тервел Пулев и Дешон Уебстър.

DarikNews

„Мисля, че срещата и цялата гала вечер ще предизвикат нужния интерес. Ще покажа своя талант и противникът ми ще покаже неговия. По-важно е мачът да бъде спечелен, а не как ще стане това - с нокаут или не. Моята цел е да победя”, подчерта по-младият от братята Пулеви. 

Кобрата надви Букър и очаква мач за световната титла (ВИДЕО)

Кобрата пък го подкрепи, като изрази надежда, да се получат хубави боеве. "Ще се радвам и друг път да има боксови гали в Пловдив и това да стане традиция за града. И в бъдеще ще се постараем да направим мачове в Пловдив, които да носят радост”, добави Кубрат Пулев. 

DarikNews