„Мачът между Джошуа и Руис беше игра на надлъгване и надиграване”, коментира Пулев
„Няма по-сигурно нещо. Мачът си дойде. С кого ще е, ще се реши през следващите месеци. Бъдещ мач с Джошуа зависи и от самия него. Всяка една федерация си има правила. Той е шампион на три федерации. Първа по ред е IBF, на която съм аз, така че той трябва да защити титлата срещу мен. Ако случайно не иска, може да я оваканти и ще играя със следващия в ранглистата. Срещу когото и да се изправя аз не се притеснявам”. Така Кубрат Пулев коментира евентуален мач между него и Антъни Джошуа.

Предпочитах загубата от Кличко да бъде победа, но това не ми е оставило следа. Загубата носи повече, защото тя те учи”, добави Пулев.

Андреа и Кубрат Пулев отново заедно? (ВИДЕО)

„Нямаше много голяма битка в мача между Джошуа и Руис. Това беше игра на надлъгване и надиграване. Залогът, както и напрежението е много голямо. На зрителите може да им беше скучно, но двамата боксьори усещат, че всеки един удар може да бъде решаващ. Именно заради това и двамата бяха предпазливи. Джошуа е променил стила и стратегията е друга вече заради противника”, каза Кубрат Пулев.

Броени дни остават до мача и на Тервел Пулев. Той ще се изправи срещу американеца Дешон Уебстър. Битката ще се играе на българска територия, в Пловдив. В ефира на „Здравей, България” Тервел разказа как върви неговата подготовка.

„Всичко е нормално няма нещо, което да бъде по-специално. Подготовката си е в реда, чувствам се добре. Вече съм в Пловдив, където проведох и няколко тренировки и на деца. Очаквам да изляза победител от предстоящата битка”, казаТервел Пулев.

Повече гледайте във видеото.