Въпреки че съвсем наскоро в интервю боксьорът Кубрат Пулев потвърди, че с Андреа вече не са заедно, тогава той каза нещо много двусмислено. Изказването му беше, че "не се знае нищо". На фона на тези думи идва едно доста любопитно твърдение. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥊 🇧🇬 #winner #fight #power #bulgaria #strong

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on


Според него Андреа и Кубрат отново са заедно, а свидетели на възкръсналата им връзка са фенове на певицата. Двойката е била забелязана в стария град на Пловдив, пише Gong.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'll send you all my dreams everyday in a letter Sealed with a kiss

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Въпросните свидетели твърдят, че двамата са отседнали в местен хотел, а певицата е била наистина щастлива.
 
Припомняме ви, че неведнъж Кобрата се е изказвал ласкаво за Андреа. В интервю за Gong.bg той я определи като много готин и истински човек.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! 😂 А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни,за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. 😂 Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря! #HappyNation

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


"За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко", заяви тогава той.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking forward

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Андреа и Кубрат се разделиха през лятото, като новината беше обявена от профила на певицата в Instagram.