/ netinfo
Най-младото попълнение на ансамбъл „Българе” вече 8 месеца предизвиква бурни аплодисменти по българските сцени и без притеснение пее любимите си народни песни в градския транспорт на Пловдив

Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла „Осмото чудо” на ансамбъл „Българе”, превзе една от най-авторитетните сцени в страната – Зала 1 на НДК. 13-годишното момиче, ученичка в СУ „Любен Каравелов” и възпитаник на фолклорната формация „Куклици” към Общински детски комплекс - Пловдив, се включи за първи път в спектакъла на „Българе” на Античния театър в родния си град през септември 2017 г., а преди дни предизвика бурните аплодисменти на публиката и в зала 1 на НДК.

В последните 8 месеца, Мелек Ерен гастролира с представлението „Осмото чудо” на десетки български сцени и навсякъде бе посрещната като истинска звезда.

Интересни и незабравими певчески изяви тя поднася на публиката в родния Пловдив на най-нетрадиционни места - на път за училище, в обществения транспорт или на връщане от учебните занимания.

 

най-уникалната пътничка....❤❤❤

Публикувахте от Светла Александрова в 19 март 2018 г.

Съвсем наскоро контрольорка в градския транспорт и впечатлени пътници направиха клип на изпълнението ѝ, който за седмица се превърна в хит в социалните мрежи. Клипът е наречен от авторите „Най-уникалната пътничка”.
Стотиците хиляди харесвания са категоричен знак, че славеят на „Българе” е поредната успешна находка на идеолога и двигателя на ансамбъла Христо Димитров. След кондуктора – акробат, продаващ билети от тавана на автобуса, сега и пеещ пътник, със сигурност може да се каже, че в Пловдив интересни неща се случват навсякъде.