Андрей Праматаров
Андрей Праматаров / Фейсбук
Кондуктор атлет смая пловдивчани
96420
Кондуктор атлет смая пловдивчани
  • Кондуктор атлет смая пловдивчани
Всичко стана случайно. Автобусът беше много препълнен и нямаше как да мина между хората“. Това заяви за Дарик младият кондуктор, който предизвика фурор с продажбата си на билети в претъпкан автобус от пловдивския градски транспорт не как да е, а от....тавана. Клипът с младежа за броени часове обиколи социалните мрежи, като предизвика безброй коментари.

 Преди две години в Пловдив: кондуктор предотврати катастрофа

Младежът се казва Андрей Праматаров. „Допреди две години живях в Гърция, където завърших електротехника. Прибрах се в България и започнах да работя“, разказа още той.
 
От видеото, качено във Фейсбук, се вижда как младият кондуктор, търсейки вариант да се придвижи между пътниците, натъпкани като сардели, се катери буквално по тавана на возилото, за да свърши работата си, демонстрирайки завидни атлетически умения.

И всичко това на фона на мощна гръцка музика.....
 
 

Не мога да устоя, да не кача клипчето в отделен пост. Много смях . Сийка Хълбукова, благодаря ! Много се забавлявах, повеселете се и вие . Весела вечер, съкоматевци! 🤣😂🤣

Публикувахте от Zvezdelina Kiriakova в 27 февруари 2018 г.

26-годишен кондуктор предотвратил катастрофа
 
От години пътниците в Пловдив настояват по автобусна линия №20 да се пускат по-големи и повече на брой автобуси. Тя свързва районите „Южен“ със „Северен“ и по линията непрекъснато пътуват ученици и студенти, за да се придвижат до двете езикови гимназии и новия корпус на ПУ „Паисий Хилендарски“ в града.
 
Според Атанас Чолаков, собственик на превозваческата фирма, обслужваща линия №20, автобусът е бил препълнен, поради усложнената зимна обстановка.
 
Той беше категоричен, че за добре свършената работа, младежът ще получи 50 лева награда.
 
Зам.-кметът по транспорт Златин Велев призова при подобна ситуация учениците да изчакват следващия автобус и коментира:
 
Макар и забавна и интересна, постъпката на кондуктора е опасна, както за него, така и за пътниците“.
 
Още от разказа на кондуктора акробат пред Дарик и коментарите за необичайната случка чуйте в звуковия файл.