Владислав Николов е новият областен координатор на ПП ГЕРБ
Владислав Николов е новият областен координатор на ПП ГЕРБ / archive.dariknews

Цветан Цветанов обяви в Плевен решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, с което за Областен координатор на ГЕРБ - Плевен се утвърждава Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ. Досегашният областен координатор Иван Новкиришки е освободен от поста с решение на Изпълнителната комисия, след подадено заявление от негова страна.

На среща, която се проведе на 21 октомври вечерта в зала "Катя Попова" в Плевен, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов връчи партийните карти на над 190 новоприети членове на партията в Плевен, съобщиха от пресцентъра на партия ГЕРБ-Плевен.

Владислав Николов е новият областен координатор на ПП ГЕРБ
netinfo

Това стана по време на среща на Цветанов с областното ръководство на ГЕРБ - Плевен и общинските структури на партията от областта. Заедно с него бяха народните представители от 15-ти многомандатен избирателен район Цецка Цачева, Пламен Тачев и Владислав Николов.

По време на срещата, Цветанов е коментирал политическата ситуация в страната, като е подчертал, че народните представители и кметовете на населени места са подложени на атаки от страна на сегашното управление на тройната коалиция – БСП, ДПС и Атака. Според него кметовете от ГЕРБ вече имат проблеми с финансирането от европейските фондове.