Съдът обяви за мъртъв, разследван за убийството на шуменски бизнесмен
Съдът обяви за мъртъв, разследван за убийството на шуменски бизнесмен / dariknews

Съдът обяви за мъртъв разследван за убийството на шуменски бизнесмен
netinfo

По кой предмет четвъртокласници от Плевен се оказаха най-добри сред
връстниците си от страната

Може ли дупка да зейне в тревна площ в центъра и с какви
подръчни средства беше обезопасена

Колко голямо е ДКЦ-3 в Плевен, според броя прегледи и
изследвания и с каква нова апаратура се сдоби

Чия е идеята ученици да съберат по теми и да запишат на ръка
биографията на Васил Левски

Защо публиката в зала "Катя Попова" не се сдържа и изви хоро на Фестивала
на патриотичната песен

Повече удобства или повече проблеми ще създаде поредното нововъдение
при шофьорските курсове

Съдът обяви за мъртъв разследван за убийството на шуменски бизнесмен
netinfo

Четири години затвор при общ режим на изтърпяване на наказанието, 6 години без шофьорска книжка и кръвнина от над 400 000 лв. за близките на жертвите, получи шофьор, причинил по непредпазливост смъртта на четирима души на пътя. Присъдата бе постановена от Окръжния съд на Плевен.

Посланикът на Република Франция в България Негово превъзходителство Ксавие Лапер дьо Кабан пристига днес на посещение в Плевен. Визитата е по покана на „Малтери Суфле България" и предвижда официален обяд и посещение в завода на фирмата, съобщиха от пресслужбата на областната управа. В 11 часа Негово превъзходителство ще бъде посрещнат в Гимназията с преподаване на чужди езици.

Плевенските четвъртокласници са с най-добър резултат сред своите връстници в страната от външното оценяване по български език и литература, съобщава началникът на Регионалния инспекторат по образованието в Плевен Албена Тотева. Сред областните градове Плевен се нарежда на второ място, като общ резултат от всички изпити, след Смолян.

Творческият екип на арт школа „Колорит" - Плевен се завърна след успешно участие от Международния арт фестивал с пленер „Малък Битолски Монмартър" - 2014, провел се в град Битоля, Република Македония.

95 години организиран футбол в Плевен бе честван с международно участие. Патрон на инициативата бе Община Плевен. Освен домакините в шоуто на стадион „Плевен" се включиха бивши футболисти от "Раднички" /Пирот, Сърбия/ и "Дунав" /Корабия, Румъния/

Съдът обяви за мъртъв разследван за убийството на шуменски бизнесмен
netinfo

Червенобрежкият районен съд обяви за мъртъв Владимир Филев, разследван за убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев и изчезнал безследно преди почти пет години, съобщава регионалният вестник „Зетра". Това става по искане на сестра му.

В област Ловеч още 70 човека са одобрени през последните два дни по Национална програма „Сигурност" освен назначените 72-ма охранители.

Парламентарна делегация от Република Хърватия ще посети Плевен днес.

Известният археолог доц. д-р Иван Христов, който е родом от Троян, бе награден от Министерството на културата за научни резултати. Доц. Христов е в основата на проучванията на Состра - римския комплекс край Троян, пише „Зетра".

Областният управител на Плевен Илиян Йончев не смята да води разговори за прехвърлянето на парк "Кайлъка" за управление на община Плевен.

Лятно училище за допълнителна подготовка на деца от семейства с ниски доходи и деца с увреждания на възраст до 7 години ще функционира в Плевен по проекта на общината „Днес инвестираме в бъдещето на децата".

Община Ловеч стартира инициативата за монтиране на еднотипни информационно-указателни табели в Архитектурно-историческия резерват „Вароша", които да посочват местоположението на туристически обекти и забележителности, както и на частни хотели и къщи за гости.

Областното пътно управление в Ловеч започна ремонт на над 26-километровата отсечка от село Сопот до пътния възел "Абланица".

С две условни присъди и общо 13 хиляди лева глоба се сдоби плевенска ромка по две дела, свързани с разбитата преди година и половина схема за нелегални проститутки в германския град Бремен.

Съдът обяви за мъртъв разследван за убийството на шуменски бизнесмен
netinfo

Местната БСП предпочете младока Момчил Неков пред Сергей Станишев, е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". АБВ в Плевен с 6,5%, ДПС и „България без цензура" купиха ромите, съобщава още вестника на първата си страница.

Задържаният за измама санитар се оправдал с двете си болни деца, разказва "BG Север" на конфликтната си страница.
„Дребните стопани измислят хватки за привличане на повече субсидии" и „Търговците примамват с частични намаления", са част от заглавията на страницата за бизнес.

Зъболекарите в неведение какво се случва със Стоматологията, денталните специалисти се страхуват да не бъдат изгонени от сградата, ни информира ежедневникът от стр. 6.

Сантиментален човек съм - някои ми се радват, други ми завиждат, а трети ми се присмиват, изповядва писателят Георги Стойков на Артстраницата.
„АБВ е перспективата в левия сектор, след необратимото загниване на БСП", заявава в интервю пред седмичника Румен Петков.
Стр. 15 както винаги представя спортния живот в Плевен и региона, като акцентът този път е върху трудната победа на „Спартак" в последния за сезона мач.

„BG Север с награда от общината за принос в журналистиката", е любопитното заглавие на последната стр. 16.
В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.