Станишев: БСП е партията с най-здрави корени в страната
Станишев: БСП е партията с най-здрави корени в страната / netinfo

“Нашите опоненти все се надяват БСП да изчезне, все се надяват някак си да се стопи, но това няма как да стане, защото ние сме партията с най-здрави корени в страната”, това каза на митинг-среща с плевенчани министър-председателят Сергей Станишев. Срещата е първата от поредицата, посветени на 115 години организирано социалистическо движение в Плевен.

Премиерът изрази уважението и почитта си към всички социалисти, които градът е дал на България. “Много добре разбираме колко високи очаквания има от управлението, в което ние участваме. Знаем, че сме длъжници и че това, което сме постигнали, е немалко, но е и недостатъчно”, каза още премиерът Станишев.

Той обеща пред събралите се на площад “Стефан Стамболов” плевенчани да отговори на всички очаквания и отговорности. Министър-председателят подчерта още, че с ежедневната си работа правителството и Парламентът трябва да покажат, че заслужават подкрепата на хората.

На митинг-срещата Сергей Станишев беше придружен от депутатите от Коалиция за България Румен Петков, Васил Антонов, Радослав Илиевски, от областния управител на Плевен Цветко Цветков. Към тях се присъединиха и министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, както и кметът на Белене Петър Дулев.