borsa
borsa / dariknews.bg
Повече от 20 работодатели и близо 100 желаещи да си намерят работа дойдоха в зала „Плевен“ на Областна администрация за участие в поредната 14-та борса за работодатели и безработни.

borsa
dariknews.bg

От страна на работодателите са обявени свободни работни места за шивачи и гладачи, както и такива, които да обслужват машини с цифрово-програмно управленив в шивашката промишленост. Търсят се търговски работници, както и сортировачи, общи работници, мотокаристи, инженери и механици във фирма за преработка на отпадъци. Плетачи и шивачи се търсят във фирма за производство на пуловери, а фирма от машиностроителния бранш търси оператор на металорежещи машини с цифрово-програмно управление.

borsa
dariknews.bg

Търсят се още - монтажници на дограма, застрахователни брокери, шофьори на автобуси, сервитьори, готвачи, работници за производатво на метален амбалаж, главен счетоводител, заварчици и шлосери.
Това обясни Пепа Каракашева – началник отдел „Посреднически услуги“ към Дирекция Бюро по труда – Плевен. Тя допълни, че от Военно окръжие – Плевен са обявени свободни позиции за кадрови войници, сержанти или офицери.

borsa
dariknews.bg

"В дългогодишната си практика съм се убедила, че човек, който наистина търси работа и има желание да работи, и е активен в търсенето, винаги успява", коментира Каракашева.
 
Борсата се организира от Агенцията по заетостта,  Дирекция "Регионална служба по заетостта"- Ловеч и Бюрото по труда в Плевен. 

borsa
dariknews.bg