Какъв се оказа шофьорът на БМВ-то, убило двама младежи от Плевен
Какъв се оказа шофьорът на БМВ-то, убило двама младежи от Плевен / dariknews

Какъв се оказа шофьорът на БМВто убило двама младежи от Плевен
netinfo

Какъв се оказва и с каква биография шофьорът на
БМВ-то, убило две плевенски момчета

Как отговори кметът Димитър Стойков на протестиращите с
искане за оставката му и какво, според него, ги притеснява

Може ли музика и беседа да обясни какво се случва по време на
православната Света литургия

Защо 22-годишен и 26-годишен от Белене прекараха 24 часа в
полицейския арест в родния си град

Кой, в крайна сметка, ще реже лентата и кой изгражда завода
на "Нексанс" в Плевен

Има ли вече промяна на улиците "Брацигово" и "Огоста", за които през
2011-а писахме, че са като в 19-и век

Какъв се оказа шофьорът на БМВто убило двама младежи от Плевен
netinfo

Кметът на Плевен: Няма да подавам оставка, категорично. Автомобили обикаляли около къщата ми в Радишево, а момчетата в тях обиждаха семейството ми, разказа проф. д-р Димитър Стойков.

Министерски десант в Плевен. Днес в града пристига вицепремиерът Даниела Бобева, в събота министърът на икономиката Драгомир Стойнев прави първа копка на новия завод на "Нексанс". В понеделник идва министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева.

Златно отличие за Плевен от национално състезание на професионалните гимназии. Заслугата е на Виктория Чобанова от ПГ по туризъм „Алеко Константинов" в Плевен.

Гимназия с преподаване на чужди езици в Плевен празнува днес. По този повод от училището са организирали и поредица прояви.

Студентка от Педагогическия колеж участва в младежка доброволческа академия. Таня Петрова е избрана и за доброволец в Първата национална универсиада 2014 - София

Полицията е задържала двама мъже от Белене, «заработвали» като катаджии. Задържаните са на 22 и 26 години, и се представяли за пътни полицаи. Те използвали "стоппалка" с надпис „КАТ" за спиране на автомобили и били облечени в задължителните за шофьорите светлоотразителни жилетки.

Спорт:
Волейбол - девойки младша възраст: Спартак 1996 последен в Кюстендил

Тенис: Отново първи места за тенисистите на Тенис клуб "Плевен - 90"

Какъв се оказа шофьорът на БМВто убило двама младежи от Плевен
netinfo

Двама младежи от Плевен загинаха след челен сблъсък между „Рено" и „БМВ" в понеделник на главен път София-Русе, на 5 км преди Луковит, съобщава в броя си регионалният вестник „Зетра". Изнесено заседание на Министерски съвет ще се проведе в Ловеч на 10 май.

Двама хоспитализирани пациенти в плевенски болници са отсъствали от отделенията по време на празничните дни около Великден, установи проверка на здравната каса в Плевен, пише още „Зетра".

Пет сребърни и пет бронзови медала извоюваха българските математици на ХХХI-та Балканска математическа олимпиада, на която Плевен бе домакин от 2 до 7 май.

Преливникът на малкия язовир в парк "Кайлъка" край Плевен е в предаварийно състояние и се нуждае от основен ремонт, но непосредствена опасност за града няма, пише регионалният вестник.

Червен бряг ще търси помощ от държавата след наводнението в село Девенци.
И пожарен автомобил, дарение от Германия, пристига в Ловеч за 11 май. Той е подарък от Съюза по спортни площадки и места за отдих на поколенията в Ерфурт.

Едногодишен тумор в мозъка бе открит при профилактична кампания на клиниката по неврохирургия към плевенската университетска болница.
Съседи искат нови тротоари по общинска програма в Плевен.

Апелативният съд във Велико Търново назначи нова петорна медицинска експертиза на бившия полицай Иво Маринов от Ловеч, който на 15 септември застреля 25-годишната Ивелина Славчева. Народни певици от Луковит спечелиха престижни награди.

Рекорден интерес към реализация на граждански инициативи, съфинансирани от Община Троян по програма „Обществен форум", е регистриран тази година.

Какъв се оказа шофьорът на БМВто убило двама младежи от Плевен
netinfo

„И с охрана кражбите на закритото ОУ „Марин Дринов" продължават" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Още 20 метра метална ограда е изчезнала по празниците, е установил репортер на вестника.

„Продължава тормозът над местен бизнесмен, плашат го с ликвидиране", съобщава изданието от 3-та си страница. На нея можете да прочетете още за лекарство с изтекъл срок, давано на онкоболни и как нападнаха в Мечка старци за два литра олио и галоши.

„БСП инициира извънредна сесия за оставката на кмета Стойков" и „Лишиха Кнежа от 5,6 млн. лева по проект от водния цикъл" са част от заглавията на 4 стр.

Следващата, посветена на бизнеса, е за това как местните сервитьори бягат по морето, за производител на лимец и как сладкарството оцелява в кризата през погледа на местен собственик на сладкарница.
„Болен от хепатит В вини здравното министерство за състоянието си" и „Диянка Боянова" с приз „Сестра на годината" са част от загавията на 6 стр.

„Зала „Емил Димитров" или банята на съветничка да финансира общината?" е интригуващото водещо заглавие на страницата за култура „Артседмица".
„ЕС предоставя много инструменти, които могат да бъдат приложени в България", заявява в интервя пред „BG Север" водачът на листата на АБВ Ивайло Калфин. Наскоро той за пореден път посети Плевен и в препълнената зала „Гена Димитрова" разговаря с хората на тема „Европа за всички".

На имената на плевенските улици е посветена 9 стр. От материала става ясно, че Плевен пази историята и бойната си слава и по този начин, а генералите и войводите са си разделили по равно указателните табели.

Както винаги изданието предоставя богата спортна информация, а водещото заглавие на забавната стр. 16 е „Плевенчани са в топ три на най-къркащите в България".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.