gerbpl
gerbpl / gerb pleven
„Работим за това държавата да става по-богата, а животът на хората - по-добър. А това става с работа и предприемчивост. Примерът в тази компания е красноречив”, каза кандидадът за евродепутат Андрей Новаков. Днес той  посети най-голямата шивашка фабрика в Плевен „Димитров”, където работят 1500 човека.

Новаков бе впечатлен от европейските условия, заплащане и социални политики на компанията, която осъществява успешни търговски взаимоотношения с водещи световни модни брандове.

gerbpl
gerb pleven

„Навсякъде се оплакват работодателите, че нямат работници. При вас, оказва се, този въпрос не стои. Хората сами идват да кандидатстват за работа. Искам членството на България в ЕС да се усети дори още по-силно във всички населени места, дори и най-малките”, каза още Андрей Новаков.

gerbpl
gerb pleven

„Доверие се гради с ясна позиция, визионерски подход и тесен контакт с  хората. Нашия кандидат за евродепутат Андрей Новаков и неговите колеги от листата съумяха с упорита работа да изградят такова доверие както в европейските ни партньори, така и тук след хората в страната. Затова се надявам да ги подкрепите с номер 12. За да се чува гласът на България в Европа!”, призова хората народният представител Владислав Николов.

"Купуването и продаването на гласове е престъпление"