Завърши „Работилница за родители – да пораснем заедно“
Завърши „Работилница за родители – да пораснем заедно“ / netinfo

Завърши третият цикъл на „Работилница за родители - да пораснем заедно". Програмата за родители на деца от 0 до 5 години на УНИЦЕФ България се реализира в Кюстендил от НЧ „Братство 1869". По време на работилниците, в присъствието на специалисти по ранно детско развитие, родители на малки деца имаха възможност да споделят опита си и придобият нови знания и умения, с които да подкрепят развитието на своите деца.
Читалище „Братство 1869" подкрепя УНИЦЕФ България в инвестирането в ранното детско развитие чрез подкрепа на родителството в най-добър интерес на детето и ще продължи да партнира в провеждането на „Работилница за родители - да пораснем заедно".
• Ако искате да научите повече за психологическите потребности на малкото дете и как те кореспондират с родителските цели; как да обичаме децата; как да ги слушаме и как да поставяме граници и определяме правила;
• Ако искате защитено място за споделяне на вашия опит и тревоги по въпросите на отглеждане и възпитание на детето, ние Ви очакваме в четвъртия цикъл на „Работилница за родители - да пораснем заедно", който ще стартира месец октомври 2015.
Цикълът се състои от 12 последователни сесии, които се провеждат веднъж седмично и включват лекции, интерактивни упражнения и дискусии. Участието на родителите е безплатно. Максимален брой участници 15.