/ netinfo

делегация на студенти и преподаватели в Македония
Делегация на студенти и преподаватели в Македония netinfo

последни занаятия дипломанти 2018
Последни занаятия дипломанти 2018 netinfo

Новата специалност е в отговор на съвременните изисквания за многофункционалност и широкоспекърност към младите специалисти. Обединява, актуализира и надгражда досегашните специалности "Европейска администрация и мениджмънт" и "Администрация и право". Увеличава многократно възможностите за успешна реализация на завършилите.

дипломанти 2016 г.
дипломанти 2016 г- netinfo


Магистърската програма "Европейска администрация и мениджмънт", профил "Администрация и право", предлага специализирано обучение по актуални проблеми на дейността на администрацията в контекста на съвременните европейски критерии и изисквания към административната дейност.

Програмата е предназначена за обучение на ръководители, специалисти и експерти с професионални интереси в областта на публичния мениджмънт в държавното управление и правоприлагането.

Магистърската програма "Европейска администрация и мениджмънт", профил "Администрация и право"е насочена към подготовката на управленски кадри и специалисти от публичния сектор и бизнеса на централно и териториално ниво.

Освен върху придобиването на актуални теоретични знания фокусът на програмата е поставен върху формиране на практически знания и компетентности за работа по европейски проекти, финансирани предимно от фондовете на ЕС и от други международни и национални донорски програми.
Форма на обучението - дистанционна; продължителност

– 2 семестъра – за „бакалаври“/“магистри“, завършили професионално направление „Администрация и управление“;
– 3 семестъра – за завършили други направления

студенти и преподаватели в гр.Битола, Македония
Студенти и преподаватели в гр.Битола, Македония netinfo


За повече информация - офиса на ВСУ в Кюстендил, ул. „Добруджа“ 2А от 9.30 до 17.00 ч.; тел.: 0887/ 35-97-30; 0888/18-16-61

централен офис ул.Добруджа 2а
централен офис ул.Добруджа 2а netinfo