/ netinfo

С тържествена церемония беше открита новата учебна 2018/2019 година във ВСУ "Черноризец Храбър"-Кюстендил.Сред официалните гости беше проф.д-р  Павел Павлов, Заместник-ректор по научно-изследователската дейност.
 

ВСУ Кюстендил
netinfo

„Вече 27 години ВСУ „Черноризец Храбър“ отваря вратите си за младите хора, които се стремят към развитие на своите знания и умения, към формиране на професионална компетентност. Днес към нас се присъединяват и първокурсниците на тях пожелавам предприемчивост и амбиция, каза проф.д-р  Павел Павлов

ВСУ Кюстендил
netinfo

"Пожелавам ви да посрещнете новата учебна година със следващо ниво на амбиции и поставени цели, за да постигнете следващото ускорение по пътя към вашата успешна кариера и вашето личностно формиране".

ВСУ „Черноризец Храбър“-Кюстендил приема документи за кандидатстване за бакалаври за учебната 2018/2019 г.

Той поздрави първокурсниците с верния избор, който са направили. „Уважаеми колеги, искам да ви предложа да се влеете в мисията на университета – да бъдем един градивен, полезен за държавата и за града си университет и да се включите във всички онези формирования, които са свързани с бъдещето на България.

ВСУ Кюстендил
netinfo


„Аз мисля, че през тази година ние можем да предложим на нашите студенти не само история, ние можем да им предложим пътя на бъдещето. Стратегията, която предлагаме е амбициозно решение да създадем и реализираме нов модел на висшето образование, който вече беше признат на Европейско ниво и от нашите партньори в международен план.

В този нов модел ние искаме да включим и да апробираме професиите на бъдещето. Ще видите в нашия обновен академичен профил предприемаческото обучение, като партньорство със Силициевата долина, ще видите обучението, подкрепяно и стимулирано с участието на Европейската комисия, на българския парламент и Министерството на околната среда и водите - по кръгова икономика.

Ще видите всички модели на образованието за дигиталния свят, всички модели на интелигентните системи за сигурност“. Замесник президентът на Варненския свободен университет благодари на преподавателите и административния персонал за едно изключително трудно лято, по пътя за създаването на новото, като противодействие на общото спадане на търсенето на образователния продукт, на нелоялната конкуренция и на всичко онова, което можеше да обрече университета на неуспех.
 

ВСУ Кюстендил
netinfo


http://nauchi.org/wp/priem/
https://www.facebook.com/vsukn/

ВСУ "Черноризец Храбър" провежда обучение в Кюстендил  по  6  Бакалавърски и 4 Магистърски специалности.
Специалности степен Бакалавър:
„Мениджмънт на туризма“
„Международен бизнес мениджмънт“
„Агромениджмънт – НОВА“
„Съдебна администрация“
„Държавна и териториална администрация“
„Международен публичен и бизнес мениджмънт“ (Р,З) BG
Форма на обучението – дистанционна; продължителност 4 години
 
Специалности степен Магистър

Европейска администрация и мениджмънт (З,Д) BG/RU
Управление на проекти, финансирани от фондовете на ЕС (З) BG
Администрация и право (З) BG
Управление на образованието (З) BG

Форма на обучението – дистанционна; продължителност
– 2 семестъра – за „бакалаври“/“магистри“, завършили професионално направление „Администрация и управление“;
– 3 семестъра – за завършили други направления
 

ВСУ Кюстендил
netinfo


Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“
Предлага дистанционно обучение в град Кюстендил
прием за учебната 2018/2019г.
тел.: 087359730; 0888181661
Инвестирайте в бъдещето си!
Обучавайте се в град Кюстендил!

Новата учебна година в Кюстендил бе открита след официалното откриване във Варна.