Родителите на изчезналия и намерен мъртъв в Благоевград Иван Тумбалов в помощ на майката на изчезналия Николай.
Родителите на изчезналия и намерен мъртъв в Благоевград Иван Тумбалов в помощ на майката на изчезналия Николай. / снимка: album.bg

Родителите на открития мъртъв край Благоевград гимназист Иван Тумбалов - Мария и Георги са се свързали с майката на изчезналия 19-годишен Николай Георгиев. Те са и предложили помощта си. Ученикът от благоевградската Езикова гимназия - Иван Тумбалов, изчезна в новогодишната нощ и бе открит от неговия баща Георги 40 дни след това в канал край квартал "Струмско". През месец май, семейство Тумбалови организира протестно шествие срещу бездействието на институциите, свързани с разследването на смъртта му. И до днес няма резултати.

Продължава издирването на Николай Руменов Георгиев, пише в официално съобщение на полицията в Кюстендил. Момчето е на 19 години, ръст 160 см, с нормално телосложение, кестенява къса права коса. В неизвестност е от 7 октомври 2009 г.  Тогава е напуснал жилището си и близките му нямат връзка с него. Полицията започна общодържавно издирване на 10 октомври. 

Молим гражданите, които имат информация за Николай или за местонахождението му, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР.