Кулинарна работилница с деца от 1-ви "а" клас се проведе в училище "Даскал Димитри" в Кюстендил. В работилницата участваха 14 деца, класният им ръководител г-жа Точева и две майки-добровилки.
Работилницата е част от кампанията "Повече зеленчуци и плодове, по-малко тесто и захар". Идеята е на Джейми Оливер, който е създал движение "Ден на Революцията в храненето", посланици в България са фондация "За храната".
На 18 и 19 май в 120 страни се провежда тази кампания. В България кампанията обхваща около 2000 деца.
netinfo
Работилницата е част от кампанията "Повече зеленчуци и плодове, по-малко тесто и захар". Идеята е на Джейми Оливер, който е създал движение "Ден на Революцията в храненето", посланици в България са фондация "За храната".
На 18 и 19 май в 120 страни се провежда тази кампания. В България кампанията обхваща около 2000 деца.