Проучват скандал между изчезналият Николай Георгиев и мъж с прякор Пеещото сърце
Проучват скандал между изчезналият Николай Георгиев и мъж с прякор Пеещото сърце / netinfo

  Повече от месец и половина няма никаква информация за изчезналият на 7 октомври 19- годишен Николай Георгиев.

  "Полицията работи по много версии, но още няма никаква информация за сина ми. За мен обаче няма версия. Той е подведен от някой за да излезе от вкъщи. Не си е взел нищо от вещите и дрехите, а и минути преди да изчезне е написал на приятелка в интернет, че ще ляга да почине, защото ще ходи на другия ден с дядо си на дърва", каза в студиото на Дарик майката на изчезналото момче Емилия Петрова.

  Излезли са разпечатките от телефонните разговори на Николай Георгиев, проведени са и разговори с хората, с които е говорил преди да изчезне. Неизвестен е само един номер на предплатена карта, каза Емилия Петрова. Според нея трябва по- добре да бъде проучен възникнал скандал няколко дни преди изчезването на момчето. Спорът възникнал в кафене до автомивка при моста на бившия завод "Марек". В него освен Николай участвали мъж с прякор "Пеещото сърце" и роднина на негов приятел. Целият скандал е бил описан подробно в Skype- а на Николай.

  "Абстрахирах се от слуховете, че Ники и мъртъв. Чувах невероятни неща, че са взели органите му, че са открили дрехите му. Не зная какви хора могат да разпространяват тези  слухове. Надявам се на подкрепа от всеки, който има информация за сина ми. Времето минава, хората забравят, но аз като майка не мога да направя това", сподели още в студиото на Дарик Емилия Петрова.