Общински съветник с конкретни предложения за обезопасяване на кръстовището на ул. Цар Симеон и Даскал Димитри
Общински съветник с конкретни предложения за обезопасяване на кръстовището на ул. Цар Симеон и Даскал Димитри / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Общинският съветник Огнян Атанасов предлага мерки за обезопасяване на опасното кръстовище в Кюстендил, на улиците "Цар Симеон" и "Даскал Димитри", където вчера стана поредното ПТП. Той се обяви за поставяне на изкуствени неравности преди кръстовището, при Дневния център за деца с умствени и физически увреждания. Другото му предложение е за частично еднопосочно движение по ул. "Даскал Димитри", от кръстовището с "Цар Симеон" до старото Второ ОУ.

Общински съветник с конкретни предложения за обезопасяване на кръстовището на ул Цар Симеон и Даскал Димитри
netinfo

"Първото ми предложение като общински съветник през ноември 2015 г., дори още не бях положил клетва, бе свързано с това кръстовище и бе към междуведомствената Комисия по безопасност на движението. В него посочвам и близостта на ОДЗ Слънце. Предлагам още ул. "11- ти август" да стане изцяло еднопосочна до ул. "Хаджи Димитър", като от към нея да се измести входа на детското заведение, за да се избегне риска от ПТП на по- голямата улица "Хаджи Димитър", каза пред Дарик инж. Огнян Атанасов.

Общински съветник с конкретни предложения за обезопасяване на кръстовището на ул Цар Симеон и Даскал Димитри
netinfo

Съветникът е подал заявление до началника на КАТ- Пътна полиция, за информация относно броя ПТП станали през последните години на опасното кръстовище на ул. "Цар Симеон" и "Даскал Димитри".