Отново ПТП на опасно кръстовище в Кюстендил
Отново ПТП на опасно кръстовище в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Поредният пътен инцидент в Кюстендил, на кръстовището на улиците "Цар Симеон" и "Даскал Димитри". Лек автомобил "Лада" е отнел предимство, като не е спрял на знак "Стоп" и е ударил движещ се по ул. "Цар Симеон" лек автомобил "Опел". Ладата е идвала от старото Второ ОУ. В резултат на удара, опелът се удря в бетоновата ограда на ъгловата къща, а ладата в дърво до нея.
Шофьорът на ладата е закаран от екип на Спешен център до болницата, заради рана на главата.
Жената, която е управлявала опела е с наранявания по лицето и крака, като от по- сериозни травми я е спасила отворена въздушна възглавница.

Отново ПТП на опасно кръстовище в Кюстендил
netinfo

"Това кръстовище е много опасно, постоянно стават ПТП. Трябва да се вземат мерки. "Може би, проблемите идват от факта, че само на него движещите се по ул. "Цар Симеон" са с предимство. На съседните кръстовища, това е точно обратното, става дума за кръстовищата с еднопосочните улици "Христо Ботев" и "Стефан Караджа", коментираха пред Дарик кюстендилци.
Екипът на Дарик веднага подаде сигнала до Комисията по безопасност на движението към община Кюстендил, от където обещаха спешно да разгледат казуса.