/ КК Дарис
Най- старият международен турнир в Европа по Олимпийско карате, за 47-ми път "Златен пояс" се проведе в Чачак, Сърбия. В него участваха над 800 състезатели от 23 държави, във възрастите- кадети, джуниори, мъже и жени.

Българският национален отбор участва с 24 състезатели, като спечели 3 златни и 7 бронзови медала. Този турнир бе последната силна контрола, преди предстоящото Европейско първенство по Олимпийско карате за мъже и жени- 09/13 май, в Нови Сад, Сърбия и предстоящата в края на месец май, първа Световна младежка лига в София.

От КК "ДАРИС", в националният отбор беше включен Тодор Настев при кадетите- 14/15г., кат.52 кг.- кумите, който изигра страхотни 5 срещи и се окичи с бронзовия медал, информира председателят и главен треньор на клуба Борислав Иванов, който отново е част от треньорския екип на националният отбор.

Тодор Настев от КК Дарис на турнира Златен пояс
КК Дарис
 

От 26/29 априлв Белград-Сърбия ще се проведе, Балканско първенство по Олимпийско карате за деца, като от КК "ДАРИС" ще вземат участие трима състезатели - Александър Стефанов, Самуил Гигов и Мира Генчева.
 
Дарик- Кюстендил