Шофьорите и машинните оператори в текстилното производство най-търсени
Шофьорите и машинните оператори в текстилното производство най-търсени / netinfo

15 свободни работни места за машинни оператор в текстилното производство фигурират в седмичната справка на Бюрото по труда в Хасково. Обявено е и място за мениджър екип, кредитен експерт, специалист събиране на вземания - инкасатор, кредитен консултант, технически секретар. Отделно от това фигурират 3 места за шофьори на лекотоварен автомобил (доставка на вестници и списания), по 2 - за бармани и сервитьори, 4 - за оператори на машина в сладкарски цех, 2 - за помощници в кухня.

Работодателите търсят да назначат и специалист в отдел ”Договаряне”, специалист „Онлайн маркетинг и продажби”, трима продавачи в хранителен магазин, отговорник склад, оператор в СОТ, двама диспечери в СОТ, техник (електронна техника), дърводелец/мебелист, монтажник (сенници и щори), шивач в ателие.

Обявени са и вакантни места за петима шивачи на дамско облекло, двама кроячи, трима готвачи, сервитьор, работник на грил, трима шлосери, двама заварчици (МИГ-МАГ), мотокарист, по двама общи работници, заварчици и багеристи.

Най-много са обявените ваканции за шофьори: 10 - на автобус, по двама - на тежкотоварен автомобил (международни превози) и шофьори-пласьори, както и 10 - на тежкотоварен автомобил (международни превози).

В справката фигурират и 3 маста автомонтьори, за работник (монтаж и демонтаж на гуми), за шофьор на автовишка, продавач-консултант на хранителни стоки, работник в автомивка, двама мелничари във фуражен цех, работник, отглеждащ селскостопански животни, двама работници в строителството (изолация на покриви), трима работници в сладкарското производство, баничар/ка и четирима монтажници на електродомакинска техника.

Общият брой на обявените свободни работни места в седмичната справка на Бюрото е 114.