Отечествената партия преучреди структура в Хасково, готови са за избори
Отечествената партия преучреди структура в Хасково, готови са за избори / netinfo
„Отечествена партия” преучреди структурата си в Хасково. На събранието, на което е присъствал председателят на централното ръководство Минчо Минчев за лидер е избран Благовест Коджаниколов.

Новата партия в Хасково ще участва в предстоящия местен вот със самостоятелна кандидатура за кмет, която вече е ясна, но ще бъде обявена в благоприятна политическа обстановка, коментира националният лидер Минчо Минчев. По думите му патриотичната организация ще участва в изборите през октомври с пълна листа от 41 кандидати за местния парламент.

На този етап Отечествената партия е готова да преговаря с други близки по идеи партии за следизборно споразумение за управление на общината. Минчев подчерта, че са готови да преговарят и да работят за решаването на проблеми с всички партии, с изключение на ДПС.

Към момента организацията, която работи в защита на националните интереси на България работи по изграждане и на други общински структури. По думите на хасковският председател Благовест Коджаниколов готовност за работа по местните избори имат в Минерални бани и Тополовград. Все още проучват ситуацията в Димитровград и Харманли.