Ангелска ЧУДОтворница  за бебета в Димитровград
Ангелска ЧУДОтворница за бебета в Димитровград / Община Димитровград

Благотворителен концерт с мотото „Сбъдни мечта и предай нататък” организират в помощ на двойки с репродуктивни проблеми в Димитровград фондация „Искам бебе” и местният мото клуб „Викингите” със съдействието на общината. От 18.30 ч. в спортната зала ще се представят: хип хоп формация STREET DUST, ДВС „Таралежите”, ТА „Звездица” и рок групите GRAND ILLUSION от Димитровград и KROSSFIRE от Пловдив. Входът е свободен, а за даренията ще бъдат поставени специални урни, информират организаторите. И призовават: Нека дарим от добротата си, за да дадем шанс на още едно бебе да се роди!

Преди концерта във фоайето на спортната зала ще бъде подредена „Ангелска ЧУДОтворница”- благотворителен базар с авторски творения от доброволци и приятели на фондация "Искам бебе". Средствата от продажбите също ще бъдат за каузата.

По-рано през днешния ден- от 15.30 часа, в ресторанта на хотел „Славяни” е организирана среща с представители на фондация "Майки за донорство", които ще отговарят на въпроси за даряването на репродуктивен материал. Ангажирани са и аниматорите от детския кът "Пумпелина", които по време на дискусията ще се грижат за малчуганите, дошли със своите родители.